How to configure optee_os to build for rockpro64
#1
Have a rockpro64. Great board!  

I want to develop trusted apps for the board, and in order to do so apparently I need to build optee repos.  The configuration for those repos is chipset/board specifc and so far I'm a bit in the dark.

It looks like the correct platform setting would be plat-sunxi with PLATFORM_FLAVOR_sunxi501-a64. Is this correct? Is there a rockpro64 configuration somewhere already set up?

Thanks in advance.
  Reply


Messages In This Thread
How to configure optee_os to build for rockpro64 - by yakman2020 - 03-04-2019, 12:44 PM

Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
Big Grin RETRO GAMING: UPDATED RECALBOX FOR THE RK3399 ROCKPRO64 Mrfixit2001 31 4,081 Yesterday, 09:00 AM
Last Post: Maxpako
  Rockpro64 and stock arch linux TaborFife 6 549 01-15-2020, 05:17 PM
Last Post: dragop
  slarm64 (unofficial slackware) ROCKPro64 RK3399 (aarch64) mara 27 4,697 01-12-2020, 12:29 PM
Last Post: mara
  Rockpro64 not stable... crashes now and then. Pineapple 12 546 01-05-2020, 06:34 AM
Last Post: abdel
  RockPro64 getting started - non-booting images [solved] new-rockpro-user 1 122 11-21-2019, 01:09 AM
Last Post: new-rockpro-user
  new rockpro64: images won't boot [solved] new-rockpro-user 0 74 11-20-2019, 12:42 PM
Last Post: new-rockpro-user
Thumbs Up Batocera for RockPro64 Luke 3 2,002 11-06-2019, 02:12 PM
Last Post: Wizzard
  DLNA and/or Plex problem with RockPro64 aldrick 10 317 10-20-2019, 10:34 PM
Last Post: aldrick
  Linux Build Help: Stuck at "Starting kernel ..." ihamilton 2 412 10-10-2019, 12:51 PM
Last Post: ihamilton
Information Update 22.02.2019 Feature-complete Debian build - SDIO WiFi/BT / PCIe / 3D / 2D Luke 100 15,013 10-04-2019, 08:57 PM
Last Post: tuxd3v

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)