Install seems to always corrupt
#1
I have a really strange problem. 
I got the 4gb version with the 16G emmc module and the flasher from the store and am using etcher. 

Every time I flash an image and plug it into the rock64 to boot, it sometimes doesn't boot at all, sometimes I get some screen output and sometimes it just works. 
But even when it works the rock64 will hang after a few hours to a few days. When I then restart it I'm presented with some console out again but it hangs before it gets into the OS. 

Here is a picture of the how the hanging console output looks after the last "corruption". 


[Image: PKZcoT.jpg]

Any idea if this might be a problem with the emmc module or the rock64 itself?
(btw should I remove the 16G sticker from the emmc module?)
  Reply


Messages In This Thread
Install seems to always corrupt - by Lenny - 05-27-2018, 04:07 PM
RE: Install seems to always corrupt - by edupv - 05-30-2018, 09:49 PM
RE: Install seems to always corrupt - by Lenny - 06-02-2018, 10:05 AM

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  How can I install tvheadend server un rock64? gedas07 12 1,529 08-25-2018, 01:06 PM
Last Post: gedas07
  [Issue] Can't install the LibreElec Port from Raybuntu k0Lm_ 1 580 03-23-2018, 04:31 PM
Last Post: k0Lm_
  [Warning: root device does not exist] Can not install generic kernel on ROCK 64? pine3228 0 870 03-16-2018, 05:40 PM
Last Post: pine3228
  How to install OpenGL pine3228 8 2,555 01-01-2018, 11:27 AM
Last Post: tllim
  How to install and boot ROCK64 from eMMC? kershaw 32 25,729 08-15-2017, 07:41 AM
Last Post: MarkHaysHarris777

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)