eMMC fail in 2% of flashing
#1
Hi 

Is anyone know what can be the reason that the flash is warning "drive not found" or something like this after 2%-5% of lashing ?
the light is blinking on the USB2EMMC and lit constantly and that prompt with this error. 

I have test it with two different adapter and two eMMC. 

Thanks
  Reply


Messages In This Thread
eMMC fail in 2% of flashing - by barucha - 01-23-2018, 03:13 AM
RE: eMMC fail in 2% of flashing - by Luke - 01-23-2018, 05:41 AM
RE: eMMC fail in 2% of flashing - by barucha - 01-23-2018, 06:20 AM
RE: eMMC fail in 2% of flashing - by Luke - 01-23-2018, 07:21 AM
RE: eMMC fail in 2% of flashing - by barucha - 01-23-2018, 07:43 AM
RE: eMMC fail in 2% of flashing - by Luke - 01-23-2018, 08:20 AM
RE: eMMC fail in 2% of flashing - by ayufan - 01-24-2018, 10:08 AM
eMMC fail in 2% of flashing - by michel.higny - 01-24-2018, 04:25 PM
RE: eMMC fail in 2% of flashing - by Luke - 01-24-2018, 05:08 PM
RE: eMMC fail in 2% of flashing - by Chibero - 02-08-2018, 03:00 AM

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Problem with EMMC bootup and detection khantheengr 6 835 12-10-2020, 05:26 PM
Last Post: poVoq
  Booting from eMMC saileshrajk 11 5,088 11-06-2020, 01:52 AM
Last Post: khantheengr
  SoPine eMMC compatibility Terra854 4 3,078 02-20-2020, 07:52 PM
Last Post: mcrognale
  LTS can't see eMMC devices 1291 4 1,982 02-20-2020, 07:43 PM
Last Post: mcrognale
  EMMC cards in Pine64 store stephen fleming 16 15,702 12-26-2017, 12:19 PM
Last Post: tllim

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)