Fuse in the AC power line?
#3
Thanks for the reply!
I plan to use a switch power supply 5V 3A set at 5.1-5.2V and connected to the euler-bus. So far I did not use any fuse, but why not since the socket can hold one  Wink
  Reply


Messages In This Thread
Fuse in the AC power line? - by cr2016 - 10-01-2016, 04:30 PM
RE: Fuse in the AC power line? - by pfeerick - 10-01-2016, 09:56 PM
RE: Fuse in the AC power line? - by cr2016 - 10-02-2016, 12:48 AM
RE: Fuse in the AC power line? - by pfeerick - 10-02-2016, 04:35 AM

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Which Power Supply Unit for Pine64 A64 DB V1.1 2GB REV B (year 2016)? databaseprogrammer 1 1,609 07-03-2021, 01:29 AM
Last Post: tllim
Lightbulb Alternate Power DC-IN on the Euler Bus also with PI filter for batt operation MarkHaysHarris777 13 19,899 12-19-2020, 09:53 PM
Last Post: evilpete
  Once Again: Power Supply problems I guess (Pine A64+ locking up) marcelser 0 2,750 06-04-2018, 03:11 PM
Last Post: marcelser
  Power supply problems. larsen8989 5 6,560 05-03-2018, 09:01 PM
Last Post: tllim
  solar power on a Pine64 tablet Little_Johnny 11 10,273 03-20-2018, 12:01 AM
Last Post: pfeerick
  Power up HDDs c4tich 3 4,431 03-18-2017, 09:18 AM
Last Post: Luke
  Provide power in via Pi-2 header BenCranston 22 19,161 03-08-2017, 10:38 PM
Last Post: pfeerick
  any danger from using 2 power sources at same time? dkryder 3 4,983 01-20-2017, 10:45 PM
Last Post: MarkHaysHarris777
Lightbulb A Tale of Two Power Supplies - why good is good and better is best MarkHaysHarris777 9 13,750 01-07-2017, 11:59 PM
Last Post: aegrotatio
  First cable for Euler Bus power done! AVL2016 24 23,266 10-05-2016, 06:43 AM
Last Post: Ghost

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)