RockPro64 has no white led, nor will it boot past...
#1
I have tried endless OS images, on both SD cards and eMMC, and am simply frustrated.

When I fire up a Debian buster image, it boots to the installer, gets all the way to the end, and then... Dies when it attempt to boot into the os for the first time.

The Armbian and ayufan images get to 'Flattened Device Tree blob at 01f00000' and 'Booting using the fat blob at 0x1f00000' and hangs.

There is no white LED at all as well.

Seems so strange as it grinds though so much doing the installer for Debian Bullseye.  

Hoping this is just my own stupidity, and I am missing something obvious.

Thanks for the advice and guidance.

Cheers
Anjin
  Reply


Messages In This Thread
RockPro64 has no white led, nor will it boot past... - by AnjinMeili - 05-30-2022, 05:38 PM

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Installing Wifi drive for the RockPro64 John45595 0 405 02-10-2024, 11:32 PM
Last Post: John45595
  enble boot after power loss/restore dkebler 18 10,266 12-04-2023, 12:14 PM
Last Post: ok38
  Mainline U-Boot with SPI, NVMe and SATA boot support sigmaris 108 125,077 09-25-2023, 12:46 AM
Last Post: ChriChri
Wink You don't sell case and fan for "ROCKPro64 4GB Single Board Computer"? Clea 1 898 09-17-2023, 12:00 AM
Last Post: tllim
Bug Broken boot: What am I missing? mkosarek 1 774 09-08-2023, 08:14 AM
Last Post: wdt
  Want to check maximum toggle speed in Rockpro64 board. kundanjha 0 758 08-14-2023, 07:55 AM
Last Post: kundanjha
  Unable to boot Armbian on new RockPro64 mooseball 5 4,509 07-14-2023, 08:59 AM
Last Post: rockjonn
  no boot white led flashing moserwi 7 4,652 05-18-2023, 10:46 AM
Last Post: wdt
  Hardware fix for software sound problem on Rockpro64 Ricks Rockpro 0 973 04-06-2023, 03:59 PM
Last Post: Ricks Rockpro
  No sound on Rockpro64 with OpenWrt Patrice 1 1,436 04-06-2023, 02:46 PM
Last Post: Ricks Rockpro

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)