LTE data does not work on T-Mobile US with latest postmarketOS 21.06 SP3
#2
@PacificSinewave
I'm on Mobian and mobile data never worked for me reliably, but I was able to get it to work sometimes. I think it only works over 3G, but I'm not entirely sure.

I tried setting Network Mode to 3G only in modem settings just now and I got a connection, so maybe you can try that.
  Reply


Messages In This Thread
RE: LTE data does not work on T-Mobile US with latest postmarketOS 21.06 SP3 - by beta-user - 11-07-2021, 10:15 AM

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  can I retrieve accidentally deleted voice mail with T mobile ? HLing 4 1,076 12-13-2023, 01:24 AM
Last Post: oldschool
  how to backup user data? Uturn 1 734 08-30-2023, 05:23 AM
Last Post: Kevin Kofler
  New Zealand network providers mobile data Linux2thabone 3 3,384 08-05-2023, 06:17 AM
Last Post: SchizoPinePhone225
  Temporary fix for Modem Not Coming Back on in SXMO Postmarketos Pinephone kebab 2 2,195 07-16-2023, 11:14 AM
Last Post: kebab
  US Mobile, via T-Mobile, won't support Pinephone Pro - SOLVED, SIMPLY jovval 10 3,607 07-07-2023, 12:06 PM
Last Post: jovval
  Problems updating KDE Plasma Mobile OS IMSAI8080 6 3,566 06-30-2023, 11:39 PM
Last Post: ionmich
  Current Situation With Setup and Carrier Activation With Tracfone Verizon T-Mobile pinephoneuser22 0 756 05-26-2023, 08:40 PM
Last Post: pinephoneuser22
  Cellular Data, Mobian - "No WWAN Adapter Found" justneedsomedatathanks 3 4,378 05-25-2023, 09:03 PM
Last Post: justneedsomedatathanks
  Cannot call at several mobile phones Gon 3 1,443 05-04-2023, 05:18 AM
Last Post: Gon
  Error while dist upgrade PostmarketOS shellchocolat 0 768 03-16-2023, 02:56 AM
Last Post: shellchocolat

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)