red/green power led not working with kernel 5.14
#1
Hi!

With linux kernel 5.13, I had a green power led when the kernel starts and is running. Now with linux kernel  5.14, the led is always red.

What kernel option/code do I need to enable in  order to have the green led ? This is some good indicator that the kernel really starts without having a console access.

Kind regards,
Xavier.

EDIT: the green led is lit, but the ged led keeps being on, and it hides the green led. The brighness parameter of the red led is 0, which is incorrect (red led should be off and brightness value should be 0).
Kind regards,
Xavier Miller.
  Reply


Messages In This Thread
red/green power led not working with kernel 5.14 - by alchemist - 09-17-2021, 05:33 AM

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Slackware Linux working on PBP vxzero 0 158 06-05-2024, 04:30 PM
Last Post: vxzero
  USB 3 port not working with Armbian zaius 3 1,085 11-13-2023, 01:54 PM
Last Post: zaius
  How to mainline kernel on daniel thompson's debian installer? hellojack 14 8,024 09-07-2023, 09:38 PM
Last Post: Der Geist der Maschine
  Camera not working with Cheese cypresstwist 1 1,360 08-18-2023, 02:02 AM
Last Post: juliamenendez
  kernel module that supports usb-c hdmi alexandre 16 15,225 05-14-2023, 09:58 PM
Last Post: rathofkhan3
  5GHz wifi not working snorwood 11 6,064 01-16-2023, 03:41 PM
Last Post: ehcorn
Question Debian (Vanilla) no output on display after Kernel update (6.0.8-1) as365n4 1 1,365 12-09-2022, 12:43 PM
Last Post: as365n4
  Pinebook Pro wifi not working Queliffrel 1 1,402 11-30-2022, 06:30 AM
Last Post: myself600
  Resume from suspend not working after flashing Tow-Boot to SPI xp19375 3 2,129 10-31-2022, 10:14 AM
Last Post: wdt
  Webcam not working in Manjaro with Cheese, but works in Armbian petaramesh 1 1,198 09-30-2022, 10:09 AM
Last Post: crazyquark

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)