Autodetect if Pine unit is a Pine A64+ or PineA64-LTS
#2
(02-08-2021, 03:42 PM)pkfpeters Wrote: Does anyone know if there is a solution for autodetecting if the Pine unit is a Pine A64+ or PineA64-LTS.

I would like to create a single (Armbian) image that can run on both units. I guess uboot should
contain a autodetect for knowing which kind of DTB to use on the board. I know the units have
some major differences like memory, network and emmc, but still hope this can be detected
and handled in a single image.

PINE A64+ using DDR3 memory and PINE A64-LTS using LPDDR3 memory.
  Reply


Messages In This Thread
RE: Autodetect if Pine unit is a Pine A64+ or PineA64-LTS - by tllim - 02-09-2021, 12:17 AM

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Max Ethernet Throughput PineA64+ kapqa 0 348 12-26-2023, 05:44 AM
Last Post: kapqa
  PINE A64 SBC: Clone of a functional 32GB SD card doesn't boot burningkrome 3 1,597 05-19-2023, 07:43 AM
Last Post: crocspot
  PINE A64 Ubuntu 18 or 20 IMG with touchscreen? burningkrome 0 600 04-29-2023, 05:13 AM
Last Post: burningkrome
  Pine A64 does only boot with Android 5.1 Dude 6 3,902 07-03-2022, 02:18 PM
Last Post: Dude
  Pine A64+ vs LCD do not boot DDS 3 5,957 02-23-2021, 05:33 PM
Last Post: thedu
  Pine 64 | 2GB x2 & Acrylic Cases x2 for Sale | Canada - GTA ViperVi 1 4,486 01-18-2021, 03:45 PM
Last Post: squidius
  sd format?for pine 64 angegardien 3 7,741 12-06-2020, 03:53 PM
Last Post: junkyj753
  Node Red on the Pine DonFL 0 2,767 12-16-2019, 04:21 PM
Last Post: DonFL
Photo Pine A64+ from Kick starter running Pi-Hole netHolio 0 3,235 12-02-2019, 09:36 PM
Last Post: netHolio
  NetBSD for Pine A64(+) Luke 3 6,711 10-05-2019, 11:04 PM
Last Post: mrgtwentythree

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)