Forum issues after the cluster move
#1
I sometimes access this site from an older computer which is stuck on an older Firefox ESR version. There are still no SSL errors on e.g. www.pine64.org, but after the move forum.pine64.org now gives:

An error occurred during a connection to forum.pine64.org. Cannot communicate securely with peer: no common encryption algorithm(s). Error code: SSL_ERROR_NO_CYPHER_OVERLAP

It can only be accessed by using plain http.


Messages In This Thread
Forum issues after the cluster move - by Dendrocalamus64 - 06-09-2020, 02:23 PM

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Link USB power strips for a cluster? shanefe 1 495 04-02-2024, 11:11 PM
Last Post: evilbunny
  Forum Recommendations for Pine64 support? backwoodstech2 0 640 02-04-2024, 07:12 PM
Last Post: backwoodstech2
  Im thinking of building a Pine64 cluster Theirat1991 1 828 01-12-2024, 03:31 AM
Last Post: KC9UDX
  star64 bootable images, u-boot, sbi, forum? hexdump 2 1,598 12-06-2023, 09:47 PM
Last Post: faultyforelimb
  Link USB power strips for a cluster? DevonBirch 4 3,676 08-10-2023, 09:11 PM
Last Post: halibutdreary
  RSS feed for the forum power46 1 891 08-01-2023, 02:02 AM
Last Post: ericssonmere
  Why are you using MyBB for this forum? notramo 6 4,932 05-24-2023, 07:44 PM
Last Post: Kevin Kofler
  Change the forum's software to Discourse Liz_34 11 3,863 01-25-2023, 08:04 PM
Last Post: Kevin Kofler
  Own sub for PineBuds Pro to this forum Liz_34 0 880 01-12-2023, 12:04 PM
Last Post: Liz_34
  Issues with PinePower Desktop superkamiguru 0 830 10-24-2022, 07:43 AM
Last Post: superkamiguru

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)