Clusterboard startup issues
#11
(05-09-2019, 12:32 PM)WhiteDragon Wrote:
(05-09-2019, 12:29 PM)AZClusterboard Wrote:
(05-09-2019, 06:07 AM)WhiteDragon Wrote: Any leads? I'm bloody exasperated now...

I got my system up and running last night.  Can confirm everything works out of the box.  Something is either broken or not connected correctly.  The only advice I have is to try every image here and find one that works:

https://dl.armbian.com/pine64so/

Thanks for your effort. I tried to configure another SoPine Module on the working board and the switch is dead again... it's a brand new board for Pete's sake, so it's either very poor quality or something else is amiss...

I decided to return the boards. It's a very sad thing to do, since I really liked the idea of a pocket sized cluster, but there was no way to get them to work... Very sad, indeed!


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Selling Clusterboard + 4 sopine xblack86 7 2,621 Yesterday, 03:09 AM
Last Post: poVoq
  clusterboard availability? linear 1 456 07-17-2022, 06:44 AM
Last Post: poVoq
  Clusterboard not getting IP address after network fix Norlark 14 6,473 08-30-2021, 05:00 PM
Last Post: poVoq
  When would be the Clusterboard back on stock? __kzl__ 5 2,781 08-16-2021, 03:52 AM
Last Post: poVoq
  Managed Ethernet switch on the Clusterboard dsimic 4 2,099 07-28-2021, 03:54 AM
Last Post: dsimic
  Schematics for customising the Clusterboard TechDragon 0 1,225 05-25-2021, 10:28 AM
Last Post: TechDragon
Information Clusterboard Guide AZClusterboard 9 18,230 04-06-2021, 06:32 AM
Last Post: poVoq
Brick Clusterboard CAD drawings TeaPack 1 2,692 03-31-2021, 01:38 PM
Last Post: Pine
  New Clusterboard Setup wargfn 5 4,862 01-01-2021, 10:10 AM
Last Post: poVoq
  Clusterboard does not even turn on? poVoq 3 4,407 08-15-2020, 07:31 AM
Last Post: poVoq

Forum Jump:


Users browsing this thread: 2 Guest(s)